Search
6.6 Kasutatud kirjandus
Berman, A., Snyder, S. J., Frandsen, G. (2020). Kozier & Erb´s Fundamentals of Nursing. Concepts, process and practice. 11th edition. Pearson, New Jersey, USA.
Capezuti, E. (2008). Evidence-based geriatric nursing protocols for best practice. Springer
Lewis, C. B., Bottomley, J. M. (2007). Geriatric Rehabilitation: A Clinical Approach. 3rd edition. Pearson/
Prentice Hall
Eesti riiklikud toitumis- ja liikumissoovitused. (2017). Tervise Arengu Instituut, Tallinn.
Maser, M., Kiisk, L., Oona, M., Sooba, E., Vaask, S., Vihalemm, T. (2008). Eakate inimeste toitumine ja kehaline aktiivsus. Toitumis- ja toidusoovitused. Tallinn: Tervise Arengu Instituut
Nicole, M., Bavin, C., Cronin, P., Rawlings-Anderson, K., Cole, E., Hunter, J. (2012). Essential Nursing Skills 4th edition. Elsevier Mosby
Perry, A. G., Potter, P. A., Elkin, M. K. (2012). Nursing Interventions & Clinical Skills. 5th edition. Elsevier Mosby
Põld, M., Lepp, H-L., Uibo, O., Juus, E., Oad, S., Reinson, K., Lember, M., Saarsalu, S., Kiivet, R.-A., Jürisson, M. (2022). Suukaudse toitmisravi efektiivsus, kulud ja korraldus. Tervisetehnoloogia hindamise raport. Tartu Ülikool, Tartu.
Reber, E., Gomes, F., Vasiloglou, M. F., Schuetz, P., Stanga, Z. (2019). Nutritional Risk Screening and Assessment. Journal of Clinical Medicine 8(7): 1065-1984.
Uriko, A. (2008). Düsfaagia taastusravi ajuinsuldiga patsientidel. Eesti Arst, 87(1): 37–44